Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sztár smink

 Sztár Sminkek

Miley Cyrushttp://dankando.files.wordpress.com/2009/10/miley-cyrus1.jpg

1. Korrektorral eltüntetjük a bőr hibáit: szem alatti karikákat és a pattikat.

2. Az alapozás után csupán az alsó szemhéjat emeljük ki fekete szemceruzával, utána szempillaspirállal kifelé fésüljük a pillákat.

3. Miley rózsaszín arcpirosítóval emeli ki az arccsontját. Ezt a színt a kreol és fehér bőrűek is bátran használhatják.

4. Végül színtelen szájfénnyel emeljük ki a szánkat, ahogy azt Miley is teszi. Ha szép a szád, akkor nincs is szükség más praktikára.Vanessa Hudgens

1. Először fésüld ki fehér szemhéjpúderrel a felső szemhéjadat. Ezután fesd át szürkével (esetleg lilával), de ne túl sötét árnyalattal. A lényeg, hogy a belső szemzugtól a szem külső szélig lassan egyre sötétedjen az árnyalat. A szem belső zugában lévő fehér szemhéjfesték ragyogóvá teszi a tekintetet.


2. Ezután a felső szemhéjadnál a szempillát tövébe húzz tussal egy vékony csíkot, amit a szem külső részén egy picit húzz tovább! Ha megszárad, akkor jöhet a fekete szempillaspirál.


3. A szádat rózsás színű vagy narancsos árnyalatú szájfénnyel kend be.
Avril Lavigne

http://i.realone.com/assets/rn/img/6/5/7/9/15349756-15349758-large.jpg

1. Sötétszürke szinnel fesd ki a szemhéjadat. A belső szemzugtól kezdd a sminket, majd satírozd be a teljes felső szemhéjat. Alul szintén vastagon fesd ki és satírozd el a szemhéjadat.


2. Fekete tussal húzd ki a szemedet alul és felül egyaránt, a szempillák tövében. Ezzel még erősebben kiemeled a tekinteted.


3. Ha elág bátor vagy, akkor műszempillát is viselhetsz, amit Avril is használ. Ragaszd a szempillák tövébe. Miután megszáradt, szempillaspirállal fésüld egybe a saját pilláiddal. Az eredmény: igéző!


Nicole Sherzinger

http://i328.photobucket.com/albums/l332/killer2030/466_NicoleScherzinger01.jpg

1. Fekete szemceruzával rajzold körbe a szemedet.

2. Nicole általában csak szájfényt használ, ezért te is csak szájfénnyel fesd ki a szád!


 Ashley Tisdalehttp://www.mp3lyrics.org/a/ashley-tisdale/ashley-tisdale_4.Jpg

 

1. Sötét árnyalatú (barna vagy mély lila színű) szemhéjpúderrel fesd ki a szemhéjadat.

2. Fekete vagy sötétkék szemceruzával húzd ki a szemedet vastagon (alul felül egyaránt), majd satírozd el a vonalszélét. Most egybe a vonal és a szemhéjpúder.

3. Ha sűrű a szemöldököd, akkor egy kiszáradt szempillaspirállal vagy szemöldökfésűvel fésüld fölfelé – ezzel optikailag nagyobbítod a szemedet!


Paris Hiltonhttp://www.chicainc.com/wp-content/uploads/2009/03/paris-hilton-fox-the-simple-life-long-blonde-blond-hair-cut-style-hot-sexy-beautiful-pics-photos-doug-reinhardt-amanda-bynes-couple-dating-celeb-gossip-blog-news-chica-inc.jpg

1. Magas fényű vagy csillogó alapozót használj, mint Paris. Ezután szemceruzával rajzold meg a szemhéjadon a szem vonalának végét, és húzz vonalat a szempillák tövébe is.

2. A két vonal közötti részt a szemhéjadon fesd ki szemhéjfestékkel. Használhatsz kéket, lilát, zöldet vagy akár szürkét is – ami a rajtad lévő ruhához és a szemed színéhez illik.

3. Az orcánkra csillogó arcpírt, az ajkakra pedig cseresznyeszínű, csillogó szájfényt használj, hogy az egész make-upod csillogjon!

 Rachel Bilsonhttp://www.theocshow.com/photopost/data/7/medium/rachel-bilson-last-kiss-11.jpg

1. Az alapozás után halványbarna árnyalattal fesd ki a szemhéjadat. Ha úgy érzed, hogy alig látszik, az jó: ennél a sminknél éppen az árnyékolás a lényeg.

2. Fésüld át fekete szempillaspirállal a pilláidat, majd barna szemceruzával húzd ki az alsó szemhéjadat a pillák fölött. Ezután halványrózsaszín arcpirosítóval emeled ki az arccsontodat.

3. Rózsaszín vagy színtelen szájfénnyel emeld ki az ajkaidat.Ashley Simpsonhttp://stupidcelebrities.net/wp-content/ashlee-simpson-b.jpg


1. Alapozás: egyenletes színűvé tesszük a bőrünket.

2. A szemet barna szemhéjfestékkel emeljük ki alul és felül egyaránt.

3. A szem kellős közepére csillámport helyezünk, hogy még csillogóbb legyen a tekintetünk.

4. Arcpirosító és ajakfény nélkül Ashlee ritkán lép ki az utcára.


 
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 37128
Hónap: 681
Nap: 19