Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


pasizási tanácsok

 Pasizási tanácsok

 

                 :D

 

Gondolkoztál már azon, miért van néhány, egyáltalán nem nagy szám nőnek olyan nagyszerű pasija? Akivel annyira megértik egymást, és aki fülig szerelmes beléjük? Mi a fenéért vannak azok a jó pasik ilyen átlagos nőkkel?

És az nem hihetetlen számodra, hogy mennyi időt töltünk különböző dolgok megtanulásával, de azon még csak nem is gondolkozunk el, hogy megtanuljuk, hogyan kell egy férfit elcsábítani és megtartani?

Pedig ez a tudás is, mint minden más, megtanulható!

Nekünk pedig pont ez a célunk, hogy megtanítsuk neked, hogyan kell elcsábítani és megtartani a legjobb pasikat is!

Ahhoz, hogy sikered legyen a férfiaknál, egyáltalán nem kell, hogy úgy nézz ki mint a címlaplányok, vagy hogy szét-plasztikáztasd magad.
(Persze ha jól nézel ki az nyilván sokat segít, de egyáltalán nem ez a legfontosabb!)
Amire szükséged van, az nem más, mint néhány alapvető információ arról, mit is keres egy férfi egy nőben, mit kell tegyél ahhoz, hogy a férfiak vonzódjanak hozzád, és soha ne akarjanak más nő után nézni!

Először is tudnod kell, hogy a férfiak teljesen máshogy működnek, mint a nők.
Oké, ezt eddig is tudtad, de amibe talán még nem gondoltál bele, az hogy a férfiak tényleg NAGYON máshogy működnek...

A legfontosabb dolog a pasizásnál, és a férfiak megtartásánál az, hogy ismerd a férfiak "működési módját", és megadd a férfinek, amire vágyik!
(Ne pedig azt, amire csak Te hiszed, hogy vágyik.)


A randizás fortélyai

Sok nő fél tőle, hogy túl sokat randizzon, mert azt gondolja, nem "etikus" dolog minden férfival randizni, aki csak egy kicsit is tetszik neki. Azt gondolják, hogy randizni csak azzal a pasival szabad, akitől tényleg biztosan akarnak is aztán valamit.

Abba azonban nem gondolnak bele, miért is jó a randizás!

Pedig a randizás egy nagyon jó tanulási folyamat, amelyben azt tanulhatod meg, hogy megkülönböztesd a jó partit a rossztól. A randizás fontos célt szolgál:
Megtanulod, hogy szúrd ki az igazit, és kit kell elkerülnöd. Megérted, mi az, amit keresel a kapcsolataidban.
Fejlesztheted kommunikációs készségedet, és megtanulsz olvasni a másik testbeszédéből, és még folytathatnánk.

Randizz szabadon, amennyit csak szeretnél!
Ennek az előnye az, hogy ha nem akarsz, nem kötődsz túlságosan, nem kell fizikai intimitásra sort kerítened, és nem kell olyannal járnod, aki nem azt akarja, amit Te.

Az őszinteség a legértékesebb és felszabadítóbb tulajdonságunk, amit fejlesztenünk kell, a randizás terén pedig még annál is fontosabb szerepe van.

Rendben van nőnek lenni. Az is rendben van, hogy vannak igényeid, és tudatod ezt a pasiddal. És az is rendben van, hogy megmondod neki, hogy nem tetszik.
Valójában pont ezek a dolgok tesznek vonzóvá a férfiak szemében.
Elképesztő módon a férfiaknak az ilyen őszinte nőkre van szükségük, akik nyíltan vállalják önmagukat és azt, hogy mit szeretnének a kapcsolatukban.

De mielőtt támadásba indulnál, meg kell tanulnod helyesen kommunikálni.

Ha őszinte és nyílt vagy abban, hogy mit vársz el egy férfitól, egyrészt azt mutatja, hogy nem ragaszkodsz semmilyen végkifejlethez vele, és ezzel nagyon jó hatást érhetsz el. A férfi tudatalatt felismeri, hogy Te vagy az, aki választ.

Ha tehát egy férfi rájön erre, légy biztos, hogy az irántad érzett vonzalma jócskán megerősödik. De vigyázz, mert ezt nem lehet eljátszani. Felkészültnek kell lenned, valóban hinned kell a saját boldogságodban, és abban, hogy be tudod teljesíteni vágyaidat.

A férfiak szeretnek randizni, jól érzik magukat a randikon.
A pasik, akik többet randiznak, jobban értenek a nők nyelvén, mert megtanulják, hogyan legyenek érzelmileg a nővel egy hullámhosszon.
Sok időt töltenek azzal, hogy tanulmányozzák, hogy a nők miként reagálnak bizonyos helyzetekben, mi működik náluk, és mi nem, így jobban megértik a nők rejtett jelzéseit.

Szerinted Te nem tudnád megtenni ugyanezt?

Azok a nők, akik nem mernek mélyen a férfi lelkébe nézni, mert félnek az elutasítástól, nem lehetnek sikeresek. Egy önvédő folyamatként kell ezt elképzelni:

1) Anélkül, hogy tiszta képet kapnának a helyzetről, meg vannak győződve arról, hogy a pasi megfelel nekik, de mindezt csupán azért gondolják így, mert vonzódnak hozzá.

2) Erre alapozva rögtön elvárásokat állítanak fel.

3) Úgy gondolják, a dolgok előrehaladtával egy komoly kapcsolatuk lesz, még ha ez valójában szóba se került még közöttük.

Az viszont tény, hogy a férfiak, a nőkkel ellentétben, nem állnak mindig készen a komoly kapcsolatra, csak ha már tudják, hogyan állítsák fel elvárásaikat.

Szóval: légy válogatós!

Ez a legjobb megoldás arra, hogy megtaláld a számodra tökéletes férfit és kapcsolatot!

Ami a legfontosabb, hogy az első randin légy mindig magabiztos, őszinte, játékos, kerüld el a komoly témákat, mint pl. család és munka, inkább vidám témával próbálkozz.
Egy pasi, ha jól érzi magát veled, és nem érzi erőltetettnek a társalgást, fel fog hívni később is!


Hogyan legyél "Jó csaj?"

Tudjuk, hogy a férfiak nehezen mutatják ki érzéseiket. Se a barátnőjükkel, se pedig a haverokkal nem beszélnek ilyenekről. Azonban létezik egy bók, amit a férfiak akkor mondanak egy nőre, amikor egymás közt beszélgetnek. Ez egy tipikus 'férfi duma' - női szemmel néha megmagyarázhatatlan, de a férfiak körében világos kifejezés.

Arról beszélünk, amikor a férfi egy nőre azt mondja: "Jó csaj" vagy "Jó nő".

Hallottad már, hogy egy férfi ezt mondja? Nagyon leegyszerűsítettnek és kifejezéstelennek hangozhat ez így elsőre, de megvan pontosan, hogy ez mire vonatkozik, és a férfiak mit értenek ez alatt.

Szóval mit is jelent férfinyelven az, ha valaki "jó csaj"?

Ez azt jelenti, hogy az a nő olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nagyon megfelelnek a férfinak. Ami még fontosabb, hogy ennek következményeképp a férfi nagyon szeret a nővel lenni. A nő mellett lenni azt jelenti, hogy jól szórakozik, hasznosan tölti az időt és számára kedves élményekben van része. És ebben az esetben semmi olyanról nincs szó, hogy a férfi kellemetlen dolgokat tulajdonít a nőhöz.

Nézzük mik a "jó nők" és a "jó csajok" tulajdonságai:

- A "jó csajok" minden helyzetet pozitívvá és humorossá tesznek.

- A 'jó csajoknak" nem kell állandóan megtervezni és irányítani a helyzetet, elengedik magukat, és lazán nyilvánítanak véleményt.

- A "jó csajoknak" mindig van mit csinálni, ami elégedetté teszi őket, szóval nem érzik magukat elhagyatva, például ha egy helyre nem lettek meghívva.

A "jó csajok" nem erőltetik a pasit, hogy olyat tegyen, amit nem akar, hanem kivárják, míg saját maga nem dönt mellette.

- Mikor segítségre van szükségük, a "jó csajok" könnyen találnak módot arra, hogy kérjenek. Tudják, hogy kordában tudják tartani érzéseiket, ha úgy beszélnek problémáikról, és úgy kérnek segítséget, hogy azt mások ne nézzék rossz szemmel.

- A "jó csajok" minden társasági helyzetet könnyedén kezelnek. Soha nem jönnek zavarba az emberektől, bizonyos helyektől, szituációktól.

A "jó csajok" soha nem kérnek egyszerre mindent egy pasitól. Tudják, hogy holnap is nap van.

- A "jó csajoknak" nincs szükségük egy pasira, hogy érvényesítsék ötleteiket és érzéseiket.

A "jó csajok" nem félnek teljesen őszintének lenni.

- A "jó csajok" tudják, hogy ahogy magukról beszélnek, és ahogy önmaguk iránt éreznek, úgy fog a pasi is érezni irántuk.

A sikeres és elégedett emberek állandó pozitív érzelmi állapotban vannak, és a szokásaikba is beiktatták a pozitív hozzáállást, és bizton állíthatom, hogy azok a nők, akik ezeket a tulajdonságukat magukénak mondhatják, csak profitálnak belőle a randijaik alkalmával, és nagyon sok kellemetlenségtől meg tudják magukat óvni, amiket sajnos sok nő nem tud elkerülni.

Íme néhány ilyen követendő példa, amit ha betartasz, az érzelmi állapotod mindig pozitív lesz:

- Találd meg a módját, hogy minél többet légy pozitív hangulatban!
- Mindig olyan hangulatban kezdd a beszélgetést, amilyen hangulatban szeretnéd a pasit is látni!
- Légy megértő, hogy téged is megértsenek.
- Légy rugalmas.
- Beszédedben légy határozott, de valójában mindig légy megértő.


Miért fontos, hogy elégedett légy önmagaddal?

A férfiak szeretik, ha egy nő elégedett önmagával, aki nem jár a fellegekben, aki őszinte és nem hisztis. Tehát: Légy elégedett önmagaddal! Ez egy olyan kijelentés, ami lehet elérhetetlenül hangzik számodra, de kifejtem neked, mire is gondoltunk:

Először pár trükkel kezdd, amivel az elégedettség látszatát kelted.
A lényeg az, ha sokat gyakorolsz, a végén tényleg elégedett leszel magaddal (legalábbis sokkal elégedettebb mint most) - és ez meglátszik majd a kisugárzásodon és személyiségeden!

Legyél magabiztos! Az a nő, aki magabiztos, abból árad a vonzerő!

A túlzott magabiztosság viszont hosszútávon csapda is lehet.
A túlzott magabiztosság önteltségbe csaphat át, ami már elijesztheti a férfit, mert majd úgy fogja érezni, hogy nem nála van az irányítás.

Azt kell, hogy érezze, hogy érdekes vagy és ne érezzen kétségbeesést.
A férfiak szeretnek kezdeményezők lenni, a Te feladatod, hogy érdekes légy a számukra, és hagyd, hogy élvezzék milyen nagyszerű nőt szereztek maguknak.

Vigyázz a szerepjátékokkal!
Sok nő más akar lenni, mint aki valójában. Ne akarj más lenni, inkább fejlődj. Egész életed alatt tanulj, alkalmazkodj, erősítsd jellemed.

Legyél önfenntartó!
Az önfenntartó nők vonzóak, a szegény, tapadós nők viszont megijesztik a férfiakat. Amikor elkezdesz önfenntartóvá válni, a lehetőségek kitárulnak, és a képességeid hihetetlenül megnőnek.

Legyél egy sziget!
Alakítsd ki a saját identitásodat. Légy különleges és más. Légy eredeti.
Ahhoz hogy szigetté válj, építened kell az egyedi személyiségedet, a karakteredet. Legyen saját stílusod. Teremtsd meg magad, mint egy műalkotást, légy olyan nő, aki nem olvad bele a tömegbe.

Mosolyogj!
A férfiak jobban díjazzák a mosolyt, mint a hatalmas melleket (kivételek persze mindig vannak...). Vidám emberek mellett szívesen időzik az ember.
Tehát mosolyogj! Az olyan nő, aki ritkán mosolyog, nem kellemes a társasága, és a férfiak inkább elfordulnak tőle. Egy őszinte mosoly a legzordabb szívet is meg tudja olvasztani.

Legyél tiszta és ápolt!
Te lehetsz a legszebb és legszexisebb nő, de ez nem kivitelezhető szegényes higiéniával. Tehát mosd a hajad, viselj tiszta cuccot, és legyen stílusod.
Légy jó illatú, és magadhoz vonzod a pasikat. A férfiak szeretik a hajad illatát, tehát tégy oda is egy kis parfümöt. A férfiakra jól hat a fahéj és a fűszerek illata. Komolyan, a fűszeresebb illatok megőrjíthetik a férfiakat.
De soha ne vidd túlzásba az illatosítást. A férfiak nem szeretik, ha már levegőt sem kapnak a nő mellett. Mindig kellemes, de diszkrét illatod legyen.

Ha már a parfümöknél tartunk, próbáld ki a Feromon parfümöt!
Ez a szer kémiai úton olyan vegyi jeleket küld a férfi agyi receptorai felé, amelyek pozitív érzéseket, ellenállhatatlan vonzalmat váltanak ki benne irántad!
Bővebb információkat itt találsz róla:
www.PasizasiTanacsok.hu/feromon

Flörtölj!
Semmi sem tesz vonzóbbá, mint amikor valakivel flörtölsz. Azzal hogy flörtölsz egy férfival, az önbizalmát növeled, és azt fogja érezni, hogy jó a társaságodban lenni. A szerelem kezdeti időszakában azért szeretünk bele valakibe, ahogy velünk bánik és nem az ember miatt. Csak utána kezdjük magát az embert megszeretni.

Jegyezd meg! Ha egy férfivel érezteted, hogy vonzó és kívánatos, akkor könnyebben beléd szeret.

Női csábítás!
Ha van valami, ami a férfiak számára vonzó, akkor az a nőiesség. Egy férfias férfi a nőies nőket szereti. Minél nőiesebb vagy, ő annál férfiasabb lehet melletted. Érezd a nőiességedet, és figyeld a férfit, ahogy erején felül a tiéd szeretne lenni.

Fejleszd a vonzerőd!
A férfiak nem tudnak ellenállni a női vonzerőnek. A vonzerő akkor is hat a férfiakra, ha nem te vagy a legtökéletesebb nő. Azzal hogy udvarias, illedelmes, körültekintő, jó hallgató vagy - másokat is elbűvölsz. Ha elbűvölő vagy, azzal mások jól érzik magukat melletted, és nem kell azon gondolkodniuk, hogy elvársz tőlük valamit.

A könnyű beszélgetés művészet, amit meg kell tanulnod!
Egyetértünk abban, ha áttekintjük a népszerű női magazinokat, a sok jellemvonás közül, ami a szexi nőt jellemzi, különösen fontos a "könnyed beszélgetés" képessége. Sok férfi küzd azért, hogy egy "könnyed beszélgetésbe" kerüljön velünk, istennőkel, mert nagy hatással van rájuk az, ha kényelmesen ülhetnek, és lazán beszélgethetnek egy nővel.

Ne add fel magad!
Dolgozz ki egy olyan képességet, hogy jól tudd magad érezi a bőrödben.
Legyen bátorságod ahhoz, hogy az légy aki vagy, nem pedig valaki más.
Ne légy az, akit a barátod mondd, hogy lenned kell. Ne úgy viselkedj, ahogy ő azt megmondja neked. Ne add fel az életstílusod, vagy a barátaidat.
Tölts időt a barátaiddal, ha ehhez van kedved! Ne add fel magad!

Legyél spontán!
A spontaneitás nagyon izgalmas a férfiak számára. Légy kész az ösztönző pillanatokra, akármit is találjon ki a férfi, vagy találj ki te néhány izgalmas ötletet. A férfiak szeretik azokat a nőket, akik tudnak meglepetéseket okozni. Ezek a kis buta, szeszélyes dolgok azt sugallják, hogy kíváncsi vagy a körülötted lévő világra, és kész arra, hogy új dolgokkal kísérletezz. Ezek a dolgok a férfi szemében egészen újjá varázsolnak, mintha most találkoztatok volna először...

Szabadulj meg: a Csúnya a Testem Szindrómától!
Légy büszke a testedre. Ne takard a tested, amikor ketten vagytok a pároddal.
Hagyd égve a villanyt, és lassan vetkőzz, és a férfi előtt öltözz fel reggel.
Fogadd meg ezt a tanácsot, hidd el, amikor te vagy az egyetlen meztelen nő az ágyában, akkor abban a pillanatban a Te testedet tartja a legszebbnek és a legtökéletesebbnek, amit valaha látott.

Tudd a céljaidat és légy őszinte a saját szándékaidhoz!
Gyakran, mint tökéletes nő kezdünk bele egy kapcsolatba és a végére teljesen megváltozunk. Nem azok leszünk, akibe a pasink beleszeretett.
Ezt elkerülheted azzal, hogy tudod a hosszú távú céljaidat egy életre vonatkozólag, és így rá tudsz tapadni erre az útirányra. Légy nagyon őszinte a szándékaidhoz és a hosszú távú ambícióidhoz. Ha már tudod az elején a céljaid, akkor elkerülhetsz jó pár fájdalmas szakítást, hűtlenséget, boldogtalan napokat és álmatlan éjszakákat.

Légy független!
A legtöbb férfi attól menekül, hogy valakinek a szolgája legyen.
Nem azt mondom, hogy nem kell megosztanod az életedet a férfival, hanem azt hogy el kell fogadnod magad, hogy egy önálló személy vagy, és ha a férfi látja az ambícióidat, akkor érdekesnek fog tartani!

Az első benyomás nagyon fontos!
Ha valakire nem teszel jó benyomást az első alkalommal, akkor nagyon nehéz lesz a másodikra jó benyomást tenni. Mi a jó benyomás kulcsa? A lelkesedés!
Ha egy férfit először látsz, mutasd azt, hogy szívesen megismerkednél vele.
Mosolyogj rá, fogadd kedves hangon, játszd el, mintha egy rég látott barátod lenne, akit elragadtatva fogadsz.
(Az előbbiekben említett Feromon parfüm egyébként iszonyatosan sokat tud segíteni az első, jó benyomás kialakításában, hiszen ilyenkor még tényleg szinte SEMMI más alapján nem ítél az ember, csak a feromonok alapján!)

Légy művelt és udvarias mindenkivel, akivel találkozol!
Bánj úgy másokkal, ahogy veled szeretnéd, hogy bánjanak.

Nyugodt magabiztosság!
Csak önmagad kell adnod és lazán véghezvinni, amit szeretnél. És tudd azt, hogy te megtetted a tőled telhető legtöbbet, függetlenül attól, hogy sikerrel jártál-e. Ez a nyugodt magabiztosság nagyon vonzó jellemvonás.

 

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 46528
Hónap: 383
Nap: 13