Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lépj túl rajta!

 Lépj túl rajta!

Így légy igazi Comeback Queen!

Eye Hearts 

Biztosan te is kerültél már olyan helyzetbe, amikor legszívesebben megszűntél volna létezni. Ha felidézed legcikisebb pillanataidat, arra is biztosan emlékszel, mikor hogyan reagáltál, illetve hogyan próbáltál visszatérni a normális életbe a totális beégés után. Most itt vannak a tippek, hogy a visszatérésed királynői legyen.

 

Ne szégyenkezz!

Ne lépj tovább gátlástalanul, ha valami rosszat tettél, de nem segítesz azzal, ha a történtek után elbújsz. Ezzel csak azt üzened, hogy nagyon szégyelled magad. Fontos, hogy belásd, mit rontottál el és lényeges, hogy utána mindent tisztázz a lelkiismeretedben. Ne bújj el a társaság elől! Ne járj leszegett fejjel!

Tipp: Amennyire lehet, viselkedj továbbra is természetesen!

 

Ne fújd fel az ügyet!

Minél nagyobb „közönség” előtt hibáztál, annál biztosabb lehetsz benne, hogy nagy hírverés lesz körülötted. Jobb, ha ebbe beletörődsz, és nemparázol. Ha magadban úgy állsz hozzá, hogy nem történt tragédia, csak egy kis baki, akkor mások is így látják majd.

Tipp: Soha ne puffogj magadban a saját hibáid miatt! Inkább mond magadnajezt: Hibáztam, de legközelebb majd nem fogok!

 

Ne magyarázkodj!

Nincs is annál kínosabb, mint amikor valaki megpróbálja tisztára mosni magát a cikis helyzetek után. Főleg akkor, amikor egyértelműen te rontottál el valamit. A mentegetőzés nagyon átlátszó és csak rontja az egyébként sem túl jó szitut. Abból nem lehet baj, ha elismered, hogy valamit rosszul csináltál.

Tipp: Hárítani mindenki tud, de vállalni a felelősséget a tetteinkért már komolyabb és érettebb feladat.

 

Negatívból pozitív

Ha hiszed, ha nem: az a jó a bénázásokban, hogy a segítségükkel felhívod magadra a figyelmet. Tegyük fel, hogy óriásit esel a nagyszünetben a lépcsőn. Elsőre ciki, mindenki jót röhög, aztán észrevesznek egy rákvöröslányt és akik eddig nem ismertek, most már tudják, ki vagy. Lehet, hogy nem ez a legszerencsésebb módja annak, hogy ismertté válj – de célravezető!

Tipp: Ha megtanulsz nevetni magadon, máris sokat tettél azért, hogy másokat is magad mellé állíts!

 

Ne küzdj feleslegesen!

Nem kell küzdene mások kegyeiért! Ha az osztályban akadnak olyan lányok, akikkel nem jössz ki jól, ha folyton cikiznek, vagy beszólogatnak, hagyd őket! Hidd el: ha látványosan küzdenél azért, hogy elfogadjanak, ha a nyomukban loholnál, azzal csak az energiáidat fecsérelnéd és nevetségessé tennéd magad – természetesen ez is csak arra lenne jó, hogy továbbra is rajtad köszörülnék a nyelvüket.

Tipp: Mondd magadban: Lehet, hogy ilyennek látnak, de én tudom, milyen vagyok valójában!

 

Kísért a múlt?

Néha, amikor véletlenül eszedbe jut valamelyik nagy beégésed, ugyanazokat a testi-lelki tüneteket produkálod, mint akkor: elvörösödsz, leizzadsz és újra átéled azt a szörnyűséget, mintha csak most történne. Fontos, hogy megtanuld elengedni magadtól ezeket a rossz élményeket!

Tipp: Ha legközelebb eszedbe jut valami, amire legszívesebben nem emlékeznél, fújd ki a levegőt, rázd meg a kezeidet és mondd azt magadban, hogy nem történt semmi!Hot Young Couple

 
 
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 31349
Hónap: 144
Nap: 4