Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10 jel, amiből megtudhatod, hogy a párod hűtlen

 

10 jel, amiből megtudhatod, hogy a párod hűtlen

Hűtlenség. Talán az egyik leggyakrabban előforduló válóok. Nem csak azért, mert undorító, és a végletekig bántó, hanem azért is, mert ha kiderül, oda a bizalom. Mégsem az a legrosszabb, amikor kiderül, hanem amikor még csak sejted, hogy szarürülék van a palacsintában.

A bizonytalanság sokkal rosszabb - és stresszesebb is -, mint tudni a tuti rosszat, ezért íme 10 jel, amiből már joggal következtethetsz arra, hogy a párod más utakon jár:

lipstick on your collar

 

1. Rúzs/szájfény a ruházatán, arcán, alsógatyáján.

2. Idegen hajszál ugyanott (ez persze még önmagában nem jelent semmit, lehet egy megfázott fejbőrű kolleganőjétől is…).

3. Gyakori túlóra, különóra, családlátogatás, sporttevékenység (főleg ha a sörpoci ugyanolyan decensen lötyög a himbilimbi fölött, mint előtte).

4. Esténként menetrendszerűen elvonul telefonálni, frászt kap, ha csak a telefonja közelében jársz.

 

5. Gyakran cserél ágyneműt.

6. Időnként „elveszti” a felhalmozott óvszer készletek felét.

7. Gyanús, ha az addigi „kapcsolatban” családi állapotát leveszi az IWIW-ről/Facebookról, mondván neki nem ezen múlik a boldogságotok (főleg ha neked igen…)

8. Skizofrén hajlamok a.k.a. időnként összekeveri mikor, hol, és kivel volt.

9. Hirtelen elkezd kismacskámnak, húsos hasémnak, borjúmacimnak hívni, pedig az elmúlt 3 év alatt egyszer sem tett ilyet.

+1. Egy ismerősöm mesélte, hogy egy ismerős (ismerősének az ismerősének az ismerőse) kölcsönkérte a családi autót egy hétvégére. Néhány héttel később apuci vitte a verdát magasabb tájegységekre, és ahogy elkezdett bepárásodni az ablak, lábnyomok jelentek meg a hátsó ablakon. Na, ez gyanús! :D


 

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 36035
Hónap: 1627
Nap: 60